Помідори по-корейськи це смакота! Їх хочеться їсти і їсти! А приготувати таку вкусняшку дуже просто!
Нам знадобиться:
Помідори 2 кг. (У мене сорт Сливки)
Болгарський перець 4 шт.
Часник 2 головки
Червоний гострий перець 2 шт.
Зелень (у мене Кинза)
Для заправки:
Оцет 9% 100 мл.
Соняшникова олія 100 мл.
Цукор 100 гр.
Сіль 2 стол. ложки
Покроковий рецепт приготування:
Почистити болгарський перець і часник. У червоного гострого перця відрізати плодоніжки, насіння залишити, так як вони надають велику пекучість. Перці і часник подрібнити через м’ясорубку. Додати до пекучої суміші нарізану зелень і перемішати.
Змішати між собою всі інгредієнти для заправки.
Помідори грубо порізати на четвертинки, якщо помідори дрібнуваті – то на половинки, змішати їх в мисці з заправкою і пекучою сумішшю.
Скласти помідори по-корейськи в чисту 3-х літрову банку, накрити кришкою і поставити шийкою вниз в холодильник на 8 годин (це робиться для того, щоб верхній шар помідорів швидше промаринувався). Через 8 годин помідори готові! Надалі банку перевернути, зберігати в холодильнику