Порадуйте себе та своїх близьких цими неймовірно смачними пончиками. Вони дуже легкі у приготуванні і я думаю, вийдуть у кожної господиньки.
Не забудьте зберегти, щоб завжди мати під рукою!
Пончики в шоколаді
Інгредієнти:
Борошно – 550 грам (+-50 гр);
Молоко – 260 мл;
Вершкове масло – 70 грам;
Цукор – 65 грам;
Сіль – 0,5 ч. л.;
Дріжджі – 11 грам;
Ванілін – 1 пакетик;
Яйця – 1 шт;
Рослинна олія – для смаження;
Шоколад, посипання – для прикраси за бажанням.
Процес приготування:
Змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо рідкі (молоко тепле, масло вершкове розтоплене, яйце).
Замішуємо м’яке тісто та відправляємо підніматися на 1.5 години.
Тісто, що підійшло ділимо на дві частини, розкочуємо в пласт і вирізаємо кружечки.
Посередині робимо дірочку. Накриваємо рушником на 15 хвилин, далі вже можна приступити до смаження.

У сковороду наливаємо олію даємо їй добре загрітись.

Смажимо в розігрітій, великій кількості олії з двох сторін до утворення рум’яної скоринки.
Прикрасити можна на ваш смак ( у мене це розтоплений шоколад і декоративна кондитерська присипка, можна просто в цукровій пудрі.

Готуйте з любов’ю. Всім смачного, миру, спокою та достатку на Ваших столах!