Прості і швидкі в приготуванні сирні булочки будуть із задоволенням їсти навіть діти. Випічка також має дуже нарядний вигляд, тому її можна приготувати на який-небудь захід.
Пише Мандаринка
Продукти, які потрібні:
- Листкове тісто – 250 г (один пласт);
- Сир домашній – 180 г;
- Цукор – одна ст. л .;
- Яйце – одне;
- Ванільний цукор – пів ч. л.;
- Шоколад білий – 40 г;
- Ізюм – 40 г.
Переходимо до процесу приготування сирних булочок
У сир вбиваємо яйце. Всипаємо пів ложки цукру і пів порції ванільного цукру. Ретельно все перемішуємо за допомогою вилки.
Беремо пласт листкового тіста і розкачуємо за допомогою качалки. Розподіляємо по тісту сирну начинку. Присипаємо родзинками. Скручуємо пласт в рулет.
Ріжемо його на вісім шматків.
Беремо пергаментним папір і робимо з нього формочки для булочок, щоб вони під час випікання не розповзлися. Шви скріплюємо степлером.
Булки поміщаємо в формочки.
Духовку включаємо на 180 °, щоб нагрілася, і після поміщаємо вироби на півгодини.
Шоколад розтоплюємо будь-яким зручним для вас методом і поливаємо ним готові булочки.
Порада: дуже просто шоколад можна розтопити в пакеті – просто покладіть його в пакетик і опустіть в гарячу воду. Через хвилину шоколад розтане.
Зверху можна ще присипати цукатами.
Дуже красиво випічка виглядає в розрізі.