Салатів багато не буває. У мене в колекції з’явився ще один рецепт з оселедцем. Головна його перевага в тому, що готується він буквально за 5 хвилин, не більше ( якщо оселедець вже очищений ). Дуже зручно коли чекаєш гостей.
У салаті всього 4 інгредієнта не рахуючи заправки. Один з них сира морква. Її можна натерти на звичайній терці, але я тру на терці для моркви по-корейськи, так цікавіше і гарніше.
Інгредієнти:
Оселедець слабосолений 250 грам
Морква 1 шт
Консервований горошок 1 банку
Цибуля червона 1/2 шт
Майонез за смаком
Приготування:
У слід за морквою в салат відправляється слабосолений оселедець. Різати його потрібно тонкими смужками.
Потім консервований зелений горошок, солодкий і смачний. Червона цибуля теж додасть свою пікантність. Її можна замаринувати в оцті або обдати окропом, тут за бажанням, головне нарізати цибулю дуже тонко.
Для заправки використовуємо майонез, кількість за смаком. Подавати салат можна відразу.
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!