19 Червня, 2025
Простий, ніжний молочний десерт за 15 хвилин без духовки та печива: перемішую інгредієнти, перекладаю у форму і в холодильник

Простий, ніжний молочний десерт за 15 хвилин без духовки та печива: перемішую інгредієнти, перекладаю у форму і в холодильник

Ніжний торт-десерт за 15 хвилин без  духовки та  печива

Торт з полуницею без випічки – це десерт, який стане вашим улюбленим без сумніву. Особливо в літній сезон, коли і ягоди доступні, і з духовкою возитися ну зовсім немає бажання (і так жарко), а хочеться чогось дуже смачного, надзвичайно легкого і не дуже солодкого.

Інгредієнти:
Полуниця (або інша ягода) 500 г + 100 г
Сир 150 г
Сметана 300 г
Йогурт 150 г
Цукор 100 г
Ванільний цукор 10 г
Желатин 25 г
Молоко 30 мл + 50 мл
Приготування:
Беремо 600 г полуниці, нарізаємо 500 г на шматочки і 100 г ягід залишаємо для прикраси торта.

У чашу блендера висипаємо сир, додаємо йогурт, цукор та ванільний цукор. Пробиваємо блендером, повинна вийде маса схожа на дитячий сир.

У мисці з’єднуємо сметану та подрібнений сир.

У сотейник висипаємо желатин, додаємо молоко та перемішуємо. І розчиняємо желатин на маленькому вогні, трохи прогріваємо, щоб желатин краще розчинився. Знімаємо з вогню та додаємо ще 50 мл молока, перемішуємо.

Додаємо в сирну масу. Все ретельно перемішуємо, щоб не утворилися грудочки.

Додаємо полуницю та перемішуємо.

Роз’ємну форму 18 см обмотуємо харчовою плівкою, щоб рідина не витекла з форми. Переливаємо масу у форму.

Зверху прикрашаємо полуницею.

Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 2-3 години.

Торт у мене простояв ніч у холодильнику і тепер знімаємо харчову плівку. Акуратно тонким ножем проходимо з боків форми, щоб від’єднати його від форми. Виймаємо торт із форми.

За бажанням посипаємо шоколадом. Як це ароматно, красиво і чудово смачно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *