Такої тушенини ви ще не куштували! М’ясо за цим рецептом дуже ніжне, ви можете його сміло використовувати для приготування різних страв. Також така тушенина може зберігатися довгий термін, спробуйте приготувати самостійно.
за матеріалами Пошепки
Інгредієнти:
- М’ясо 1 кг;
- Сало 0,5 кг;
- Перець горошком 0,5 ч. л.;
- Чорний молотий перець 0,5 ч. л.;
- Сіль 1 ст. л.;
- Лавровий лист 1 пакет.
Спосіб приготування:
- М’ясо слід ретельно промити й подрібнити на шматки середнього розміру. Помістити все в глибоку миску, додати чорний перець, сіль та все ретельно перемішати. Банки попередньо промити, просушити й помістити в кожну на дно по 2 шт. лаврового листа та перець горошком.
- Потім в кожну банку слід розкласти м’ясо, залишаючи до країв близько 3 см. Так ми залишаємо місце для соку, який пустить м’ясо. В деко слід налити воду та помістити всі банки зі заготівлею. Банки накрити кришками й помістити в духовку.
- Потім піч вмикаємо й розігріваємо до 250°C. Тушенину слід готувати три години. Після того, як м’ясо почне кипіти, знизьте температуру до 150°C та продовжте тушіння.
- На маленькому вогні потрібно розтопити сало, а потім цим жиром полити зверху м’ясо після тушкування.
- Банки потрібно закрити стерилізованими кришками й окутати ковдрою. Залишити до повного остигання.
Смачного!