Коли хочеться спробувати щось новеньке або здивувати гостей та близьких чимось новеньким, спробуйте приготувати салат “Грибний король”, він дуже простий у приготуванні, смачний та оригінальний. Впевнена вашим рідним він сподобається і ви не пошкодуєте, що його приготували.
Покроковий рецепт приготування страви:
- Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, нарізаємо дрібним кубиком і відправляємо в глибокий салатник.
- Потім додаємо чотири столові ложки консервованого зеленого горошку і нарізані кубиком варені яйця.
- Печериці грубо нарізаємо, обсмажуємо на олії і додаємо в салатник.
- Далі додаємо майонез, гірчицю, подрібнений зубчик часнику, солимо, перчимо і добре перемішуємо.
- Прикрашаємо салат дрібно нарізаною салатною червоною цибулею, листям петрушки та вареними курячими жовтками.
- Салат готовий і можна подавати до столу. Смачного!
Ось що нам знадобиться:
Куряче філе – 200 гр.
Консервований горошок – 4 ст.л.
Варені яйця – 4 шт.
Печериці – 300 гр.
Майонез – 2 ст.л.
Гірчиця – 1 ч.л.
Часник – 1 зубчик.
Сіль, перець – за смаком.
Червона цибуля.
Листя петрушки.
Варені жовтки.