15 Квітня, 2025
Простий у приготуванні салат “Грибний король”

Простий у приготуванні салат “Грибний король”

Коли хочеться спробувати щось новеньке або здивувати гостей та близьких чимось новеньким, спробуйте приготувати салат “Грибний король”, він дуже простий у приготуванні, смачний та оригінальний. Впевнена вашим рідним він сподобається і ви не пошкодуєте, що його приготували.

Покроковий рецепт приготування страви:

  1. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, нарізаємо дрібним кубиком і відправляємо в глибокий салатник.
  2. Потім додаємо чотири столові ложки консервованого зеленого горошку і нарізані кубиком варені яйця.
  3. Печериці грубо нарізаємо, обсмажуємо на олії і додаємо в салатник.
  4. Далі додаємо майонез, гірчицю, подрібнений зубчик часнику, солимо, перчимо і добре перемішуємо.
  5. Прикрашаємо салат дрібно нарізаною салатною червоною цибулею, листям петрушки та вареними курячими жовтками.
  6. Салат готовий і можна подавати до столу. Смачного!

Ось що нам знадобиться:
Куряче філе – 200 гр.
Консервований горошок – 4 ст.л.
Варені яйця – 4 шт.
Печериці – 300 гр.
Майонез – 2 ст.л.
Гірчиця – 1 ч.л.
Часник – 1 зубчик.
Сіль, перець – за смаком.
Червона цибуля.
Листя петрушки.
Варені жовтки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *