Всі ми дуже любимо олів’є, особливо на свята. Але, іноді можна відступити від звичного нам рецепта і внести деякі зміни. Як Ви ставитеся до грибів? Чи не хочете спробувати зробити олів’є по-новому?
Затеріалами Цікава публікація
Список продуктів:
- Куряче філе – 300 грам
- Мариновані огірки – 3 одиниці
- Яйця – 5 одиниць
- Морква – 2 одиниці
- Цибуля – 3 одиниці
- Печериці – 300 грам
- Твердий сир – 250 грам
- Майонез – 150 грам
- Соняшникова олія – 60 грам
Куряче м’ясо зваріть в підсоленій воді. Викладіть м’ясо, щоб воно повністю охололо. Моркву грубо натираємо і смажимо на олії. Цибулю дрібно подрібнюємо і також обсмажуємо. Потім овочі перекладаємо в глибокий посуд.
Гриби розрізаємо навпіл і смажимо, поки вся рідина не випарується, потім охолоджуємо їх. Яйця зваримо.
М’ясо, яйця і огірки ріжемо на квадратики. Всі інгредієнти з’єднуємо, кладемо майонезом, сіль і перемішуємо.
Салату необхідно досить просочитися. Помістіть відправляємо його в холодильник на 2 години.