Сьогодні я хочу запропонувати приготувати легкий, сирний десерт з вишнею. Супер швидкий і простий рецепт. Ваша сім’я буде в захваті.
Інгредієнти:
- вишня 400-500 г
- крохмаль ( картопляний ) 1 ст. л.
- цукор 80 г
- печиво 120 г
- вершки 33% жирності 250 г
- сирна маса 250 г
- цукрова пудра 30-50 г
- ванільний цукор 10 г
Приготування:
Розморожену вишню без кісточок 400-500 г кладемо в каструльку. Додаємо 80 г цукру і 1 ст. л. картопляного крохмалю. Помішуючи, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і повністю остуджуємо.


У миску вливаємо холодні вершки 33% 250 гр. Починаємо збивати міксером на середній швидкості поступово додаючи цукрову пудру 30-50 г і ванільний цукор 10 гр. Збільшуємо швидкість і збиваємо вершки до густого стану.

Беремо сирну маса 250 г поступово додаючи збиваємо вершки. Я брала сирну масу для дітей ( ванільну ). Виходить повітряний крем.

Далі беремо пісочне 120 г. печиво і перемелюємо в блендері.

Збираємо десерт. У мене вийшло на 5 склянок. Першим шаром викладаємо печиво. Другим наш крем.

І зверху 3 шаром викладаємо вишню. Даємо настоятися десерту в холодильнику пару годин.


Наш сирний десерт з вишнею готовий.