Інгредієнти:
- картопля, 500 г;
- філе куряче, 500 г;
- цибуля, помідор, по 1 шт.;
- сир, 100 г;
- печериці, 150 г;
- яйце, 1 шт.;
- сметана або майонез, 2 ст.л.;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування:
- Філе ріжемо шматками і трохи відбиваємо, солимо, перчимо і заправляємо своїми улюбленими спеціями для курячого м’яса.
- Картоплю ріжемо тонкими кружальцями, цибулю – півкільцями.
- У форму для запікання кладемо пару шматочків вершкового масла, цибулю і картопля. Додаємо сіль і перець.
- Зверху викладаємо відбивні, на них – тонкі пластини грибів, солимо і перчимо.
- Накриваємо фольгою і запікаємо при 180 градусах протягом 30 хвилин.
- Сир натираємо на тертці, помідори ріжемо дрібними шматочками, змішуємо з яйцем і майонезом, солимо до смаку.
- Виймаємо форму, прибираємо фольгу і заливаємо нашою заливкою. Допікаємо ще 10 хвилин, без фольги.