28 Листопада, 2024
Просто заливаю яблука і відправляю в духовку — пиріг готовий! В рази краще класичної шарлотки!

Просто заливаю яблука і відправляю в духовку — пиріг готовий! В рази краще класичної шарлотки!

Інгредієнти

Яйце куряче

3 шт

Цукор

4 ч. л.

Масло вершкове 82,5%

100 г (розтоплене)

Масло вершкове 82,5%

30 г (кубиками)

Борошно пшеничне

150 г

Розпушувач тіста

1 ч. л.

Яблуко

2 шт.

Такий десерт дійсно унікальний, адже для його приготування не потрібно використовувати ніяких хитрощів чи вмінь. Його приготувати зможе навіть дитина і ви самі в цьому переконаєтеся.

Ця випічка дуже схожа зі звичайною шарлоткою, але приготувати її значно легше. Все, що від вас потрібно, натхнення і вільних 15 хвилин часу.

Приготування:

Яйця потрібно збити в окрему посудину та змішати міксером (3 шт. разом зі 100 г цукру). Коли суміш стане однорідною, розтопити 100 г вершкового масла й також додати. Все збивати міксером, вимішувати, а в кінці просіяти в яєчну суміш борошно та розпушувач.

За допомогою міксера на мінімальній швидкості продовжуйте збивати тісто, щоб воно вийшло однорідним.

Яблука слід очистити від шкірки й нарізати або кубиками, або скибками. Форми для випікання обирайте за власним бажанням: це можуть бути маленькі, як на фото, або ж одна велика.

Все ретельно змастити вершковим маслом (дно та стінки форми) — близько 30 г, і присипати 4 ч. л. цукру.

Зверху на масло та цукор викладаємо нарізані яблука. Заливаємо все тістом і відправляємо в розігріту до 180º духовку на 30 хвилин. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *