Млинці виходять ситними та смачними, особливо з сьогоднішньою начинкою. Це страва з тих, що швидко. Особливих зусиль не вимагає, подобається всім, і це головне. Неймовірна смакота!
Нам знадобиться:
Кабачок – 1 шт
Картопля – 2 шт
Яйця – 2 шт
Борошно – 2 ст.л з неба. гіркою
Сіль, перець за смаком
НАЧИНКА:
Плавлений сир – 2 шт (можна взяти м’який сирний)
Яйця – 2 шт
Кріп, петрушка
Часник – 3 зубчики
Сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування:
Спочатку приготуємо млинці. Для них беру один кабачок та дві картоплини. Звичайно, кабачок тільки молоденький, у таких шкірку не чищу.
Кабачок натру на великій тертці, картоплю на середній.
Посолити їх і відставлю в бік хвилин на десять. Овочі пустять сік і його потрібно віджати, щоб надалі менше додавати муки. Злегка віджимаю. Соку буде багато. В отриману овочеву суміш додаю два яйця.
Кладу сіль, трохи меленого перцю. За бажання можна додати одну столову ложку сметани, не завадить.
Всипаю дві столові ложки борошна з невеликою гіркою. Перемішую. Консистенція має вийти не густа. Якщо вже густо, то додайте пару столових ложок віджатої рідини або молока.
Переходимо до плити. Сковороду змащую олією, викладаю дві, три столових ложок тіста. Розподіляю ложкою по дну сковороди. Смажу на середньому вогні з двох боків. Підрум’янився перевертаю. Вийшло шість млинців.
Тепер начинка. Два плавлені сирки потрібно розплавити (вони стануть м’якшими), роблю це в мікрохвильовій печі пару хвилин. Попередньо їх на шматочки нарізаю. Можна просто натерти їх на терці, але заздалегідь трохи заморозити, щоб легше було терти. Або пензликом змастити терку зовні і всередині олією. Це теж полегшить натирання, часто так роблю. А можна взяти м’який сир, у коробочках. Вибір за вами!
У сирки на середній терці натру два варені яйця. Наріжу зелень, кріп та петрушку. Додам до начинки.
Три невеликі зубчики часнику подрібню і додам. Посолю, поперчу і пару ложок майонезу додам. Перемішую і начинка готова.
Викладаю на млинець одну, можна дві столові ложки начинки. Вона добре наноситься на млинець. Зазвичай кладу її на половину млинця.
Завертаю його в трубочку і все готово. Дуже апетитно та смачно. Зелень, часник приємний смак виходить. Для різноманітності меню чудовий варіант