22 Листопада, 2024
Пухкий та смачний домашній сирник. Той самий рецепт, який усі так шукають.

Пухкий та смачний домашній сирник. Той самий рецепт, який усі так шукають.

Домашній сирник має неймовірний аромат та смак. Готувати його дуже просто. Діти будуть в захваті від такого десерту. Навіть ті, які взагалі не люблять м’який сир

Складові:

Тісто:

  • Вершкове масло 100 гр.;
  • Курячі яйця 1 шт.;
  • Цукор пісок 0,5 скл.;
  • Какао порошок 1 ст. л.;
  • Пшеничне борошно;
  • Розпушувач для тіста 0,5 ч. л.

Начинка:

  • Курячі яйця 8-10 шт.;
  • Сир м’який 2 кг.;
  • Цукор пісок 1,5-2 скл.;
  • Лимонна чи апельсинова цедра;
  • Картопляний крохмаль 2 ст. л.;
  • Ванільний цукор чи ванілін.

Спосіб приготування:

  1. Складові для тіста з’єднайте між собою та перемішайте.
  2. Розділіть тісто надвоє та помістіть одну до холодильника, а другу до морозильної камери.
  3. Всі продукти для сирної маси збийте за допомогою блендера до однорідності.
  4. Викладіть у роз’ємну форму частину тіста, що зберігалось в холодильнику та розрівняйте її.
  5. Зверху намастіть сирною масою та зверху натріть на терці тісто, що лежало в морозильній камері й рівномірно розподіліть його.
  6. Розігрійте духовку до 160-1700С та випікайте домашній сирник близько 50 хвилин.
  7. Після охолодження вийміть його з форми та приступайте до дегустації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *