Сало за цим рецептом виходить неймовірно ніжним, його з задоволенням їдять навіть діти. Обов’язково спробуйте його так приготувати!
Пише Мій Світ
- Сало один кг.
- Цукор півсклянки.
- Сіль один стакан.
- Вода один літр.
- Лавровий лист, чорний перчик горошком, часник.
Починаємо готувати:
У воду всипаємо сіль, цукор, додаємо перець і лавровий листочок. Розміщуємо на вогонь. Як закипить, знімаємо з плити і даємо охолонути.
Часник дрібненько ріжемо або видавлюємо через прес. Посипаємо ним сало.
Заливаємо сало маринадом і на один день залишаємо на кухонному столі, а після на 24 години відправляємо в холодильну камеру.
Після кладемо на рушник, щоб просушити від розсолу.
Ви можете додати будь-які приправи на свій смак. Але основним є лавровий лист, тому його потрібно класти побільше. Саме він додасть салу пікантності.