На початку літа (як, втім, і в будь-який інший період) часник потребує поживних речовин і захисту від шкідників.
У першій половині червня досвідчені городники здійснюють одну нескладну процедуру, яка дозволяє досягти неймовірного результату.
По-перше, врожайність городньої культури помітно підвищується.
По-друге, покращується смак пряного овочу: аромат стає набагато яскравішим.
Що ж потрібно зробити для збільшення обсягу та підвищення якості врожаю?
“Солоний” полив
У перші дні літа часник бажано поливати нестандартним способом. Так, звичайний полив варто чергувати із «солоним». У другому випадку йдеться про додавання в рідину кухонної солі.
Але важливо не переборщувати із добавкою: на одне відро води – не більше двох столових ложок солі.
Відразу після того, як городня культура була полита невеликим об’ємом солоної води, її слід полити чистою рідиною.
Досвідчені дачники запевняють: солона вода захищає часник від небезпечних комах та мікроорганізмів, а також робить овоч смачнішим