Мінімум витрат, зусиль та потраченого часу, а в результаті дуже смачні й пісні рогалики
Їх можна робити з будь-якою начинкою, варення чорної смородини, чорносливом, повидлом, курагою та смаженими горішками. Родина в захваті буде від такої випічки.
Складові:
- Газована мінеральна вода 100 мл.;
 - Рослинна олія 90 мл.;
 - Пшеничне борошно 280 гр.;
 - Цукор пісок 1 ст. л.;
 - Розпушувач для тіста 0,5 ч. л.;
 - Морська сіль дрібка;
 - Будь-яке густе варення чи повидло.
 
Спосіб приготування:
- В ємності змішайте пшеничне борошно, сіль, розпушувач та цукор.
 - З’єднайте все з газованою водою, олією та замісіть тісто, щоб не приставало до рук.
 - Залиште його на 5-10 хвилин постояти.
 - Готове тісто розділіть навпіл, розкачайте кожний шматок в тонке коло завтовшки 1-2 мм та розріжте кожне коло по діагоналі на трикутники, повинно вийти 16 штук.
 - На кожний з широкої сторони покладіть трішки повидла та скрутіть його рогаликом.
 - На застелене пергаментом деко викладіть їх та перенесіть в попередньо розігріту до 180 градусів духовку.
 - Випікайте рогалики на протязі 10-15 хвилин до золотистого кольору.
 
Смачного!