Рання капуста на зиму
Друзі, в кого багато ранньої капусти, або поки вона не дуже дорога в магазині, пропоную рецепт “палочка – виручалочка” на цілий рік! ( Стоїть дуже добре не менше року!!)
Я вже закрила перші шість банок! Часу на закривання забирає небагато, бо варити нічого не треба, тільки банки простирілізувати і нарізати капусту!
Рецепт приготування:
Ріжемо капусту, закладаємо в літрові банки( для борщу), або в трьохлітрові ( на пиріжки), не трамбуємо але зовсім трохи я придавила, щоб більше капусти увійшло.
Заливаємо кип’ятком, кладемо 1 таблетку на однолітрову банку ацетилсаліцилової кислоти, закручуємо стерилізованими кришками, перевертаємо, укутуємо. Потім спускаємо в погріб, або ставимо в темну шафу.
На трьохлітрові банки – три таблетки!
Взимку банку відкриваю, промиваю капусту і борщ, або в рагу, або в капусняк, в щось, що тушиться або вариться.
На салат, не підходить! Але в готових стравах це супер капуста