Такий салат можна приготувати на будь-яке свято, адже виглядає він дуже яскраво і нарядно. Але головне, що у нього приголомшливий смак! Кожен гість відразу ж вирішить спробувати цей салатик, адже він кидається в очі своїм апетитним виглядом
Продукти, які потрібно буде взяти:
- 300 г крабових паличок;
- 400 г грибів;
- Чотири яйця;
- Одна цибулина;
- 150 г твердого сиру;
- 250 г майонезу;
- 100 г плавленого сирка;
- Кріп, щоб прикрасити.
Переходимо до процесу приготування

Гриби і цибулю подрібніть, а після посмажте на олії. Але також ви можете взяти мариновані гриби, якщо хочете додати салату приємної кислинки. Вид грибів теж може бути будь-який, як лісові, так і стандартні шампіньйони.
Яйця зваріть, охолодіть, зніміть шкаралупу і натріть за допомогою терки з великими отворами.
Щоб надати салату красиву форму, скористайтеся сервірувальним кільцем. Помістіть його на красиву плоску тарілку.
Рекомендуємо смачний рецепт
Першим шаром викладіть крабові палички, нарізані дрібно. Покладіть на них дві ст. л. майонезу і ретельно розмажте його.
Тепер черга яєць і покрийте їх майонезом.
Наступним шаром викладіть граби з цибулею. Розрівняйте.
Натріть грубо твердий сир і посипте грибний шар. Знову промастіть майонезом.
Салат закрийте плівкою і помістіть на кілька годин в холодильну камеру, щоб просочився.
Після натріть плавлений сирок, попередньо заморожений. Посипте ним салат.
Зверху прикрасьте кропом, приберіть кільце і можете подавати.