25 Грудня, 2024
Рецепт зимового салату «Кучугури», який стане справжньою окрасою новорічного столу

Рецепт зимового салату «Кучугури», який стане справжньою окрасою новорічного столу

Крім естетичного зовнішнього вигляду, салат відрізняється приголомшливим смаком. Незважаючи на простоту продуктів, страва виходить вишуканою і оригінальною. Всі інгредієнти доповнюють один одного, тому в результаті салат виходить ніжним і смачним. Основним продуктом є сардина, тому салат точно сподобається всім любителям риби

Інгредієнти, які будуть потрібні:

  • Сардини – 250 г;
  • Сир – 100 г;
  • Морквина – дві штуки;
  • Картопля – три штуки;
  • Перець – один червоного кольору;
  • Цибуля ріпчаста – одна головка;
  • Яйця – п’ять штук;
  • Часник – три зубці;
  • Цибуля зелена – шість пір’їн;
  • Сіль, перець в залежності від смаку;
  • Майонез.

Приступаємо до процесу приготування

Зелену цибулю дрібно посічіть, а ріпчасту – наріжте маленькими кубиками.

Перець розрізати навпіл, приберіть насіння і наріжте у вигляді кубиків невеликого розміру

Яйця зваріть, зніміть шкаралупу і розріжте навпіл. Вийміть жовтки, покладіть в глибокий посуд, додайте трішки майонезу, видавіть часник і перемішайте.

Начините половинки білків отриманою масою з жовтків.

З сардини злийте рідину, перекладіть консерви на тарілку і роздушіть виделкою.

Морквину і картоплю натріть за допомогою терки з фракцією. Сир теж натріть тільки дрібно.

Тепер можна приступати до збору салату:

  • картопля + сіль + перець + змастити майонезом;
  • морквина + сіль + перець + майонез;
  • ріпчаста цибуля;
  • сардина + сіточка з майонезу;
  • солодкий перець;
  • зелена цибуля;
  • викладіть яйця начинкою вниз + майонезна сіточка;
  • посипати сиром.

Накрийте салат плівкою і помістіть в холодильну камеру, щоб він настоявся. Після дістаньте, зніміть плівку і можете подавати.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *