4 Березня, 2025
Рецепт неймовірно смачного бутербродного масла, який я обов’язково роблю: дуже смачне

Рецепт неймовірно смачного бутербродного масла, який я обов’язково роблю: дуже смачне

Бутербродне масло

Неймовірне бутербродне масло на святковий стіл, замість звичайних бутербродів я подаю до столу таке масло, а хліб чи гріночки – окремо. Виглядає ну дуже ефектно, а на смак масло просто незрівнянне! І гарніше, і смачніше, ніж банальні бутерброди!

Інгредієнти:
Вершкове масло 200 г.

Філе червоної риби с/с 150 г.
Діжонська гірчиця 1 ч. л.
Лимонний сік 2 ст. л.
Лимонна цедра 1 ч. л.
Коріандр у зернах 0,5 ч. л.
Сіль щіпка
Чорний перець
Кріп петрушка
Приготування:
Масло заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб воно стало м’яким і податливим. До масла відправляємо ложку діжонської гірчиці, вливаємо сік лимонний і ретельно перемішуємо. Лимонний сік потрібний для балансу смаку.

Потім додаємо лимонну цедру (можна суху), зерна коріандру, сіль, чорний мелений перець та дрібно нарізану слабосолону рибу. Ретельно все перемішуємо, щоб маса стала однорідною.

На дошку стелем харчову плівку, на ній рівномірно розподіляємо дрібно нарізану зелень петрушки та кропу. Зверху викладаємо масло та формуємо “батончик” так, щоб зелень рівномірно розподілилася по всій поверхні.

Потім загортаємо ще один шар плівки і прибираємо в холодильник, щоб маса як слід затверділа. Готовий продукт зберігаємо у холодильнику не більше 5-6 днів. Можна прибрати і в морозилку більш тривале зберігання, а по необхідності дістати, нарізати і подати до столу.

Друзі, це набагато смачніше, ніж прості бутерброди з рибою та маслом – смакота! І, подивіться, як масло ефектно виглядає, справжня прикраса будь-якого застілля! Дуже зручно зробити таке масло заздалегідь, також заздалегідь зробити і гріночки, а потім все разом подати до столу! Рекомендую пробувати, рецепт у всіх сенсах чудовий!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *