М’ясо за цим рецептом виходить смачним і м’яким. Цей рецепт приготування м’яса з болгарським перцем готується дуже просто. На гарнір до м’яса відмінно підійде рис. Рекомендую спробувати всім, хто ще так не готував, вам точно сподобається!
Для приготування потрібно:
яловичина 400 г але можна і свинину, кому як подобається
соєвий соус 5 ст. ложок
лимонний сік 1 – 2 ст. ложки
олія 2 ст. ложки
болгарський перець 2 – 3 шт.
ріпчаста цибуля 1 – 2 шт.
часник 2 зубчика
суміш перців
свіжа зелень
Приготування:
М’ясо нарізаю тонкими смужками. Заливаю соєвим соусом, додаю лимонний сік, суміш перців (хто любить гостріше можна використовувати червоний мелений перець), олію без запаху і порізаний часник. Залишаю м’ясо маринуватися на 1 годину, можна більше.
Болгарський перець нарізаю соломкою.
Ріпчаста цибуля пір’ям.
Викладаю м’ясо на сковороду разом з маринадом, витягаю тільки часник.
Тушкую його під закритою кришкою на вогні нижче середнього, майже до повного випарювання рідини.
До м’яса додаю нарізану цибулю. Смажу все разом хвилин 5.
Потім болгарський перець. Готую під закритою кришкою до м’якості перцю.
Готову страву посипаю зеленню (смачно з кінзою, але це на мій смак). Дуже смачно і в холодному, і в гарячому вигляді. Готуйте із задоволенням, смачного