Пропонуємо приготувати на зиму смачний салат, який сподобається усім вашим рідним та друзям. Він навіть підійде для святкового столу.
Інгредієнти:
- 2 кілограми моркви;
- 3 л. квасолі;
- 2 кілограми ріпчастої цибулі;
- 0,5 л. томатного соусу;
- 0,5 ч. л. чорного меленого перцю;
- 1 пучок зелені петрушки;
- 4 ст. л. харчового оцту;
- 0,5 л. рослинної олії;
- 4 ст. л. цукру піску;
- 2 ст. л. кам’яної солі.
Як приготувати:
Потрібно підсолити воду та всипати у неї квасолю. Варити до готовності.
Цибуля та морква чистяться та миються.
Морква натирається за допомогою тертки з великими отворами. Цибуля нарізується пластинами.
Овочі складаються у каструлю. Тушкувати 40 хвилин.
Потім додається олія, оцет, томатний соус, перець, зелень, цукор та сіль. Після перемішування готувати далі на мінімальному вогні.
В кінці тушкування додається варена квасоля. Варити ще 10 хвилин.
Гарячий салат розкладається у чисті банки, які потім потрібно стерилізувати півгодини. Смачного!