Можна використовувати різноманітні соуси, але риба матиме надзвичайно чудовий смак при використанні гірчично-соєвого маринаду. Рибна страва буде соковитою та ніжною, тому підійде для святкового столу.
Пише Школа Життя
Інгредієнти:
- 2 скумбрії;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 2 столові ложки гірчиці;
- 2 столові ложки майонезу;
- 3 столові ложки соєвого соусу.
Як приготувати:
- Скумбрію необхідно почистити, помити та порізати шматками.
- Цибулю потрібно почистити, помити та нарізати півкільцями.
- Змішати між собою майонез, гірчицю та соєвий соус.
- Риба та цибуля кладуться у форму для запікання, після чого заливаються соусом. Залишити для маринування на 30 хвилин.
- Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 170 градусів. При цьому постійно потрібно поливати соусом.
Можна не додавати в маринад майонез. Цей рецепт буде особливо корисним у випадках, коли хочеться приготувати смачну страву, а часу не так багато. Смачного!