Для святкового столу добре підійде хрустка капуста «Провансаль», що відрізняється приємним ароматом та пікантним смаком. Вона має яскравий колір, та обов’язково сподобається усім членам вашої родини.
Інгредієнти:
- 1 молодий буряк;
- 1 білокачанна капуста;
- 4 зубчики часнику;
- 200 мл харчового оцту;
- 150 мл соняшникової олії;
- 200 грамів цукру;
- 3 ст. л. кам’яної солі;
- 1,5 літра води.
Як приготувати:
Капуста, буряк та часник чистяться, миються та нарізуються шматками.
Овочі складається у 3-літрову банку окремими шарами.
У окремій посуді змішуються олія, сіль, цукор, вода та оцет. Суміш слід довести до кипіння.
Приготовленим маринадом заливається банка з капустою. Банку слід накрити пластиковою кришкою, та залишити на 24 години. Смачного!