11 Березня, 2025
Рецепт підливи нашвидкуруч: годиться для будь-якого гарніру.

Рецепт підливи нашвидкуруч: годиться для будь-якого гарніру.

Підливою можна врятувати будь-яку страву, особливо якщо вийшла дуже суха каша.

Після такого розчарування готувати якось не дуже хочеться, і щоби довго не стояти біля плити, але й не залишитися голодним, можна приготувати підливу за цим невигадливим рецептом. Її можна подавати з будь-яким гарніром.

Ось що нам знадобиться:
1 ст. л. (з гіркою) борошна,
1 ст. л. томатної пасти,
1-2 ст. л. соєвого соусу,
300мл. води,
1 банка тушонки,
1 ч. л. цукру,
сіль за смаком.
тушкована цибуля з морквою за смаком та бажанням.
Покроковий рецепт приготування страви:

На розігрітій сковороді потрібно обсмажити борошно до золотистого кольору.

Потім додають томатну пасту та соєвий соус, перемішують інгредієнти та тушкують суміш ще 1 хвилину.

Після цього можна невеликими порціями додавати воду, постійно помішуючи суміш.

Коли грудочок не залишиться, можна додавати тушонку, цукор та сіль, та готуємо декілька хвилин.

Добре така підлива поєднується з гречаною кашею. Тай в іншому придатна для будь-якого гарніру. Смачного!
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *