Підливою можна врятувати будь-яку страву, особливо якщо вийшла дуже суха каша.
Після такого розчарування готувати якось не дуже хочеться, і щоби довго не стояти біля плити, але й не залишитися голодним, можна приготувати підливу за цим невигадливим рецептом. Її можна подавати з будь-яким гарніром.
Ось що нам знадобиться:
1 ст. л. (з гіркою) борошна,
1 ст. л. томатної пасти,
1-2 ст. л. соєвого соусу,
300мл. води,
1 банка тушонки,
1 ч. л. цукру,
сіль за смаком.
тушкована цибуля з морквою за смаком та бажанням.
Покроковий рецепт приготування страви:
На розігрітій сковороді потрібно обсмажити борошно до золотистого кольору.
Потім додають томатну пасту та соєвий соус, перемішують інгредієнти та тушкують суміш ще 1 хвилину.
Після цього можна невеликими порціями додавати воду, постійно помішуючи суміш.
Коли грудочок не залишиться, можна додавати тушонку, цукор та сіль, та готуємо декілька хвилин.
Добре така підлива поєднується з гречаною кашею. Тай в іншому придатна для будь-якого гарніру. Смачного!
Джерело