10 Березня, 2025
Рецепт смачних булочок із ягідною начинкою – пухкі, м’якенькі, а аромат при випічці стоїть на увесь будинок

Рецепт смачних булочок із ягідною начинкою – пухкі, м’якенькі, а аромат при випічці стоїть на увесь будинок

Рецепт смачних булочок із ягідною начинкою

Інгредієнти:
( у мене вийшло 15 шт):

Молоко- 300 мл

Дріжджі- 20 грам
Цукор- 120 грам
Яйця- 2 шт
Масло- 80 грам
Ванільний цукор- 16 грам
Борошно- 750-800 грам
Начинка:

Малина- 200 грам
Цукор- 100 грам
Крохмаль+вода
Приготування:

До теплого молока додаємо дріжджі та перемішуємо.

Додаємо цукор, розтоплене масло,  яйця, ван. цукор та знову перемішуємо.

Просіюємо борошно та замішуємо тісто.

Накриваємо рушником та відправляємо у тепле місце на 1 годину.

Після формуємо наші булочки, змащуємо яйцем та посипаємо маком за бажанням або іншим насіннячком.

Випікаємо при температурі 1780 градусів 20 хв.

Усім смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *