Пропонуємо рецепт неймовірно смачного домашнього майонезу, який довго зберігається в холодильнику. Страви з таким соусом набудуть нового смаку
Складові:
- Свіже молоко 150 мл.;
- Цукор пісок 1 ч. л.;
- Рафінована рослинна олія 300 мл.;
- Сік лимону 3 ст. л.;
- Готова гірчиця 1 ч. л.;
- Морська сіль 0,5 ч. л.
Спосіб приготування:
- Молоко збийте разом з олією за допомогою блендера.
- Змішайте цю суміш з цукром, сіллю, гірчицею, соком лимона та збийте на протязі 0,5 хвилини, щоб майонез став міцною й пишною масою.
- Потім перекладіть його до скляної сухої банки та перенесіть на зберігання до холодильника.