23 Лютого, 2025
Рецепт смачного та ароматного печива «Вишні під снігом». Усі його дуже люблять

Рецепт смачного та ароматного печива «Вишні під снігом». Усі його дуже люблять

Рецепт приготування такого печива досить простий, тому з ним впорається навіть недосвідчена господиня. Воно виходить хрумке, з пікантною вишневою начинкою та приємною кислинкою

Складові:

  • Пшеничне борошно 400 гр.;
  • Яйця курячі 3 шт.;
  • Свіжа сметана 2 ст. л.;
  • Цукор пісок 2 ст. л.;
  • Пудра цукрова 1 ст. л.;
  • Масло вершкове 150 гр.;
  • Ягоди вишні 50 шт.;
  • Варення вишневе 50 гр.;
  • Розпушувач для печива 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. В борошно покладіть розпушувач для печива та просійте цю суміш через сито.
  2. Потім з’єднайте все з цукром, сметаною, яйцями, м’яким вершковим маслом та замісіть м’яке тісто.
  3. Розгорніть його прямокутником завтовшки близько 0,8 см.
  4. З однієї сторони намастіть варенням, потім розкладіть по всій довжині 50 вишень без кісточок та згорніть все рулетом.
  5. Далі поріжте його на шматки, в одному повинно бути 2 вишні.
  6. Застеліть деко пергаментом та викладіть на нього печиво.
  7. Випікайте на протязі 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
  8. Готове печиво «Вишні під снігом» густо потрусіть цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *