Спробуйте приготувати дуже тонку основу для піци за цим рецептом. Такого смачного тіста ви ще ніколи не куштували. Воно готується швидко та виходить дуже еластичним. З таким тістом дуже приємно працювати
Для приготування вам знадобиться:
- Борошно вищого ґатунку – 400 грамів;
- Цукор пісок – 30 грамів;
- Дріжджі – 8 грамів;
- Питна вода – 220 мл.;
- Олія рафінована – 2,5 столові ложки;
- Кухонна сіль – 2 грами.
Як зробити:
- У теплій воді розчиніть дріжджі та цукор
- Висипте на стіл борошно з сіллю, у центрі зробіть отвір та влийте розчинені дріжджі.
- Замісіть тісто.
- Після додайте олію та знову гарно вимісіть.
- Змастіть миску олією, покладіть у неї тісто та накрийте рушником. Залишіть постояти у теплому місці пів години.
- Розділіть тісто навпіл, розкатайте та викладіть начинку за вашим смаком.
- Випікайте піцу у духовці до повного приготування.
Приємного апетиту!