20 Грудня, 2024
Рецепт торта «Монастирська хатка” без випічки нашвидкуруч

Рецепт торта «Монастирська хатка” без випічки нашвидкуруч

Торт “Монастирська хата” любим багатьма. Його можна купити в магазині, але хіба зрівняється ласощі, приготовані вдома, з промисловим виробом? На приготування класичного торта йде багато часу і продуктів, але ви заощадите і те, і інше, вибравши спрощений рецепт.

Інгредієнти

  • Яйця – 2 штуки;
  • цукор – 270 грамів;
  • цукор ванільний – 10 грамів;
  • молоко – 1 літр;
  • борошно – 200 грамів;
  • крохмалю – півтори столових ложки;
  • вершки 35-відсоткової жирності – 250 мілілітрів;
  • готові слойки або штрудель з вишнями – 1 кілограм;
  • чорний шоколад – 50 грамів.

Приготування

З’єднайте яйця, ванільний і звичайний цукор і збийте все це віночком. Борошно з крохмалем змішайте в окремому посуді і порційно введіть в першу суміш, постійно перемішуючи. Нагрійте Молоко майже до закипання, і в останній момент влийте яєчно-борошняну суміш. Струмінь при цьому повинна бути тонкої. Прикрутіть вогонь до мінімуму і варіть крем до тих пір, поки він не загусне.

Коли крем охолоне, влити вершки, попередньо охолоджені. Вливати рекомендується поступово і перемішуючи

Прийшла пора штруделів. Розкладіть їх на великому блюді, змастіть приготованим кремом. Зверніть увагу: діаметр кожного наступного шару повинен бути менше попередньог

о. В такому випадку у вас вийде “будиночок”.

Приготувати торт, не витрачаючи на це багато часу, задача цілком реальна. 

Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *