Швидкий в готуванні, дуже легкий і свіжий на смак салат з маринованих грибочків з м’ясом, відмінно підходить в якості святкової страви.
3а матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- мариновані гриби – 250 г;
- м’ясні вироби – 300 г;
- кукурудза – 1 банка;
- сметана і майонез по 2 ст.л;
- цибуля зелена і зелень;
- гірчиця в зернах.
Процес приготування салата
М’ясні вироби можуть бути будь-якими – відварене куряче філе, шинка, ковбаса, копчене м’ясо і т.д.
Грибочки ріжемо шматочками, ковбасу соломкою, зелену цибулю і зелень січемо.
Змішуємо всі продукти
Для соусу змішуємо сметану і майонез, гірчицю в зернах.
Заправляємо салат соусом, прикрашаємо за смаком і відразу подаємо до столу.
Порада: якщо ви не любите консервовану кукурудзу, її можна замінити зеленим горошком, а зелену цибулю – звичайною, тільки попередньо замаринуйте її або просто залийте кип’ятком, щоб прибрати гіркоту. Деякі в цей салат ще додають твердий сир, але це вже по вашому бажанню і смаку. Соус ви можете не робити зі сметаною, а скористатися тільки майонезом, навіть можна зробити і домашній соус з гірчицею, виходить смачно і цікаво.