Сирники за цим рецептом завжди виходять дуже смачними, м’якими і ароматними.
Пише Наука і правда
Інгредієнти:
- сир (тільки 5%) – 600 г;
- яйце невелике – 1 шт;
- сіль – щіпка (вона підсилить солодкість);
- цукор – 100-150 г;
- мука – 2 ст.л.
Приготування
Все змішати, перетирати через сито (сир не обов’язково). Мокрими руками скачати кульки.
Вкачуємо в муці. Струшуємо зайву і виклаждаємо на розжарену сковороду – на середній вогонь.
Як тільки з одного боку вийде красивий рум’яний колір – перевернути, накрити кришкою і залишити доходити до такого ж кольору лише під кришкою на повільному вогні.
Після того як вони гарно підрум’янились викладаємо із сковороди – на тарілку з паперовим рушником.
От і все наші сирники готові. Смачного!