Помідорки квашені за цим рецептом, виходять в міру кисленькі, смачненькі і трішки гострі. Загалом – це неймовірно смачно! Обов’язково збережіть та приготуйте їх собі!
Квашені помідори
Приготування:
Цілі невеликі помідори переклала спеціями (парасольки кропу, листя смородини, дуба, хрону, побільше часнику, пів гострого перцю) у харчове відро (у мене від оселедця).
В середину відра підклала гірчицю, загорнуту в бавовняну тканину (щоб менше було цвілі).
Залила розсолом: на 1 л води – 1 столова ложка солі з верхом + 0.5 столової ложки меду
Зверху поклала прес.
Залишила на два дні при кімнатній температурі
На третій день прибрала в холодильник.
Усього проквашувалися тиждень.
Потім перекладаю в 3-х літрові банки і зберігатимуться в холодильнику, поки не з’їмо. Але довго не затримаються точно!
Заквашуєте так помідорки? За таким рецептом і зелені помідори дуже смачні, але в нас всі помідори дозрівають, тому зелених немає і квасим стиглі
