11 Жовтня, 2025
«СПАРТАК» НА СВЯТА МУСИТЬ БУТИ! З ЦИМ РЕЦЕПТОМ УСЕ ВИЙДЕ!

«СПАРТАК» НА СВЯТА МУСИТЬ БУТИ! З ЦИМ РЕЦЕПТОМ УСЕ ВИЙДЕ!

Заварний крем для пляцка «Спартак»

• Молоко – 0,5 л

• Цукор – 1 склянка

• Борошно – 3 ст.л. з гіркою

• Яйця – 3 штуки

• Ванілін ( за бажанням)

• Масло – 400 г

Яйця збиваємо з цукром та з борошном, влити трішки молока та збити, щоб не було грудочок.

Додати решту молока і поставити на вогонь (на розсіювач) або на водяну баню.

Довести крем до загустіння, постійно помішуючи. Крем вважається готовим, якщо проведена лопаткою лінія не запливає.

Охолоджений крем поєднуємо в декілька етапів з окремо збитим маслом.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *