10 Березня, 2025
Салати з редиски – 2 рецепти на кожен день, в сезон редиски готую часто, бо дуже смачно і просто

Салати з редиски – 2 рецепти на кожен день, в сезон редиски готую часто, бо дуже смачно і просто

Кілька днів тому я вирішила поекспериментувати та спробувати приготувати кілька цікавих та нових для мене рецептів, основною складовою якого є звичайна редиска.

І сьогодні мені хотілося б поділитися з вами одразу двома цими рецептами, бо просто не могла вибрати з них найкращий. Тому беріть листок з ручкою, а я поки показуватиму і розповідатиму рецепти.

Для першого рецепту нам потрібно взяти 300 г редиски. Потрібно відрізати хвостик та нарізати їх на півкружечки. Після них потрібно скласти у миску.

До речі, а вам взагалі подобається редиска? Часто щось готуєте з неї? Пишіть у коментарях!

Далі нам потрібно взяти 200 г огірків, які потрібно нарізати аналогічним чином. Огірки також додаємо в миску до редиски.

Після цього потрібно зварити 3 курячі яйця і нарізати їх на кубики. Їх також додаємо до миски.

Слідом потрібно взяти 1 банка консервованого тунця, злити зайву воду та ложкою дістати рибу. Її можна відразу додавати до миски.

Наступним кроком потрібно взяти пару гілочок свіжого кропу та пару пір’я зеленої цибулі. Зелень потрібно нарізати і додати до нашого салату. Тепер слід приготувати заправку.

Для заправки слід взяти невелику піалку, додати туди 1 ч.л. солі, ½ ч.л. меленого перцю, ½ ч.л. гірчиці та 2 ст.л. олії. Все добре перемішуємо ложкою до однорідної маси. Додаємо заправку до миски.

Все добре перемішуємо та можна подавати до столу. Тепер переходимо до другого рецепту.

Для другого рецепту нам знову потрібно взяти редиску. Взяти потрібно знову 300 г. Її нарізаємо таким самим способом, як і в першому рецепті. Редиску потрібно скласти у глибоку миску.

Далі потрібно взяти одну велику моркву, яку потрібно нарізати на короткі смужки.

Далі потрібно поставити на вогонь сковороду, змастити її олією, знадобиться близько 2 ст. л. Також потрібно додати до олії 1 ч.л. коріандру, ½ ч.л. імбиру, ½ ч.л. солі та додати трохи чорного перцю. Спеції з часником обсмажуємо 30 секунд, трохи більше.

Через 30 секунд потрібно викласти в сковороду моркву та редиску. Обсмажуємо овочі протягом 1 хвилини. Після цього викладаємо все в миску і додаємо 1 ч.л. 9% оцту як заправка. Все перемішуємо і можна сідати за стіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *