Здавалося б, неможливо уявити новорічну ніч без традиційного Олів’є.
Але, погодьтеся, що салати, такі як Шуба, Олів’є або Вінегрет за стільки часу вже встигли трохи набриднути.Вінегрет
І часто ловиш себе на думці, що хочеться приготувати щось цікавіше, смачне і не зовсім просте. Адже це Новий рік!
Хочу поділитися одним цікавим рецептом, який легко затьмарить звичні салати на новорічному столі.
Інгредієнти:
Куряче філе – 1 штука;
Огірки мариновані – 2 штуки;
Сир (тверді сорти) – 150 грам;
Морквина по-корейськи – 200 грам;
Часник – 2 – 3 зубчики;
Майонез – для заправки.
Ділюся рецептом приготування:
Куряче філе відварити, додавши сіль та спеції. Потім остудити та нарізати в тонку смужку або розібрати на волокна.
Сир натерти на великій тертці, а огірки нарізати тонкою соломкою.
Поєднати інгредієнти в салатнику, додати моркву по-корейськи.
У майонез додати подрібнені зубчики часнику та отриманою заправкою заправити практично готовий салат.
При подачі прикрасити гілочками зелені.
Джерело