Цей салат– один із моїх улюблених! Я обожнюю, як поєднується гострота корейської моркви та ніжність крабових паличок. А його пікантний, вершковий смак, певна, сподобається і вам.
Інгредієнти:
- морква по-корейськи – 200 г;
- крабові палички – 200 г;
- яйця варені – 3 шт.;
- плавлені сирки – 2 шт.;
- часник – 1-2 зубчики;
- сіль – за смаком;
- майонез – 4 ст. л.
Рецепт приготування:
У миску кладемо 200 г корейської моркви. Три варені яйця натираємо на великій тертці і пересипаємо до моркви.
Два плавлені сирки теж натираємо на великій тертці, але я рекомендую їх трохи підморозити, щоб спростити процес і уникнути злипання. Сирки також перекладаємо до решти інгредієнтів
Крабові палички не нарізаємо, а розбираємо на волокна.
Крабові палички
Ще в салат додаємо 1-2 зубчики часнику, пропущеного через прес, а також сіль за смаком та 4 ст.л. майонезу.
Перемішуємо і салат «Корейський краб» готовий! Його можна зробити шарами, а також він ідеальний як начинка для тарталеток. А щоб урізноманітнити його смак, беріть плавлені сирки із різними добавками: гриби, шинка, в’ялені томати.
Готовий салат зберігаємо у холодильнику не більше доби. Пробуйте, і він стане однією з улюблених страв.