Інгредієнти:
- Картопля – 2 шт
- Будь-яка копчена риба: форель, лосось та ін.
- Ріпчасту цибулю – 1 шт (не великий) або цибуля порей
- Креветки – 100 гр
- Яйця курячі – 3 шт
- Крабові палички – 1 упаковка (200 гр)
- Сіль – за смаком
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 150 гр
- Натуральний, знежирений йогурт – 100 гр
Як приготувати салат «Королівська шуба»:
Відварюємо картоплю і яйця. Свіжу моркву натираємо на дрібній тертці. Креветки обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, на оливковій олії. Можна в кінці обсмажування скропити лимонним соком. Далі всі продукти дрібно нарізають і викладаються шарами. Кожен шар змащується сумішшю майонезу і натурального знежиреного йогурту (щоб салат не був сильно важким, жирним).
1 шар – картопля
2 шар – риба
3 шар – цибуля
4 шар – креветки
5 шар – яйця
6 шар – крабові палички
7 шар – морква.
Прикрашається салат по-різному, можна як на фото, копченим лососем, скрученим в трояндочки, можна креветками з червоною ікрою і т.д. Бока прикрашаємо порізаним кільцями цибулею пореєм, або будь-який нарізаною зеленню (кріп, цибулю, петрушка)