Це дуже смачний салат, який буде гідним частуванням на будь-якому столі. Робиться він заздалегідь, треба дати час просочитися і тоді смак його стає просто чудовим. Зате буде час, щоб спокійно накривати на стіл і не відволікатися на приготування.
Не стану довго його нахвалювати, а перейду відразу до опису рецепта.
Кількість інгредієнтів:
300-350 гр. відвареної яловичини;
Один невеликий буряк;
2 яйця;
Приблизно 100 гр. чорносливу без кісточки;
80-100 гр. сиру;
Грецькі горіхи;
Майонез для прошарку;
Сіль за смаком.
Як готувати Королівський салат
М’ясо потрібно відварити заздалегідь, також зварити яйця і невеликий буряк. Дати охолонути.
Промити водою чорнослив і залити гарячою водою хвилин на 10.
На великій тертці натерти буряк, викласти його першим шаром в салатник і нанести сіточку майонезу. Багато його не потрібно.
Другим шаром йдуть яйця. Їх також натерти на великій тертці. Тут майонез не потрібен.
Яловичину нарізати тонкою соломкою або розділити на волокна. Зробити третій шар і покрити сіткою майонезу.
З чорносливу злити воду. Нарізати дрібними шматочками і викласти на м’ясо.
Посипати подрібненими грецькими горіхами і покрити майонезом.
Зверху салат посипається сиром і прикрашається на ваш смак.
Коли салат зібраний, прибрати в холодильник і найкраще на ніч. Наситившись він стає ніжніший і смачніший. Приємного вам частування!
Джерело