Салат “Лиска” – це дуже смачний, ситний і яскравий салат. Таку цікаву назву салат отримав через один інгредієнт.
У салаті поєднуються між собою всі інгредієнти і ідеально доповнюють один одного. Завдяки моркві по-корейськи салат у міру гострий зі своїм пікантним та неповторним смаком.
Нам знадобиться:
Куряче філе (відварене) – 200 гр
Морква по-корейськи – 150 гр
Мариновані огірки – 2-3 шт
Твердий сир – 100 гр
Петрушка за смаком
Часник – 2 зубчики
Майонез – 2 ст. л
Сіль, чорний перець за смаком
Покроковий рецепт приготування:
Куряче філе відварюємо у підсоленій воді до готовності. Також при бажанні в бульйон у якому вариться курка, додати цибулю з морквою. Відварене куряче філе залишаємо до повного остигання. Потім нарізаємо дрібними кубиками та викладаємо в салатник.
З моркви по-корейськи злити зайву рідину, якщо дуже довга морква трохи розріжте її ножем. І додаємо в салатник до курки. Мариновані огірки нарізаємо тонкою соломкою. Мариновані огірки можна замінити на солоні.
Сир для салату підійде будь-який твердий. Натираємо його на великій тертці і також викладаємо салатник. Зелень петрушки дрібно нарізати, часник подрібнити ножем чи пропустити через часнодавку. І теж відправляємо їх у салатник до інших інгредієнтів.
Салат солимо і перчимо на смак і додаємо майонез. Якщо майонез не любите, замініть його сметаною. Або додайте по одній ложці сметани та майонезу. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і одразу подаємо салат до столу. Приємного апетиту!