Інгредієнти:
- м’ясо копчене, 200 г;
- огірки свіжі, 2 шт.;
- цибуля синя, 1 шт.;
- яйця, 3 шт.;
- гриби мариновані, 1 баночка;
- сир, 100 г;
- сіль, перець, майонез.
Процес приготування:
Салат формується шарами і кожен шар покриваємо сіточкою з майонезу. Також, можна просто змішати всі продукти і подавати в салатниці.
- Перший шар – м’ясо копчене або шинка, порізані невеликим кубиком.
- Другий шар – шматочки маринованих грибів, кубики цибулі.
- Третій шар – свіжий огірок кубиком.
- Четвертий шар – кубики яєць.
- П’ятий шар – м’ясо.
- Покриваємо салат майонезом і відправляємо в холодильник на 1 годину.
- Перед подачею посипаємо салат тертим на дрібній тертці сиром, прикрашаємо огірком або зеленню.