Завжди на моєму святковому столі!Він стане традиційному частуванням на кожному вашому святковому столі!
Передає Вподобайка
Роблю його досить часто, нам дуже подобається!
Салат викладається шарами по порядку:
1 шар – обсмажені в олії, дрібнопорізані гриби (бажано шампіньйони) – 500 г. (При смаженні трохи посолити)
2 шар – солоні огірки (порізані дрібними кубиками) – 2-3 в залежності від розміру огірків (можна навіть взяти 4, якщо невеликі)
3 шар – відварний дрібнопорізаний свинячий язик – 3 шт. середнього розміру
4 шар – 300 г обсмаженого у вершковому маслі дрібнопорізаної цибулі,
5 шар – 4 яйця, натертих на крупній тертці.
Кожен шар залити майонезом (зробити сіточку або спіраль з майонезу).
Готувати заздалегідь, щоб настоявся і просочився.
Деякі нюанси: гриби і цибулю краще на вершковому маслі.
Огірки брати тільки солоні.
Язик варити в підсоленій воді до готовності, потім відразу опустити в холодну воду і зняти з нього шкірку.
Салат смачніший на наступний день. Краще тримати його в прохолодному місці.