Раніше такий салат часто подавали у поїздах в ресторанах. Готується дуже просто, інгредієнтів зовсім небагато і смачно виходить завжди. Роблю його дуже часто, рідним подобається, та й на святковому столі теж не залишиться непоміченим.
Ось що нам знадобиться:
Печінка яловича – 400 гр.
Соєвий соус – 2 ст.л.
Чорний перець – за смаком.
Паприка – 1 ч.л.
Соняшникова олія – 50 мл.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Мариновані огірки – 3 шт.
Консервована квасоля – 4 ст.л.
Сіль – за смаком.
Майонез – 3 ст.л.
Покроковий рецепт приготування страви:
- Яловичу печінку нарізаємо тонкою соломкою і перекладаємо в глибоку миску.
- Додаємо соєвий соус, чорний мелений перець, паприку, добре перемішуємо і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
- На розпечену сковороду наливаємо олію, викладаємо печінку, обсмажуємо до готовності і перекладаємо в глибокий салатник.
- Потім обсмажуємо на олії дрібно нарізану цибулю, моркву натерту на великій тертці і додаємо до печінки.
- Далі додаємо мариновані огірки нарізані соломкою, консервовану квасолю, солимо, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
- Готовий салат розкладаємо по тарілках та подаємо до столу.