Сьогодні готуватимемо салат «Свіжість», це справжнє найніжніше диво!
Інгредієнти:
- Крабові палички 250 гр.
- Сир 150 гр.
- Огірок свіжий 300 гр.
- Яйця варені 4 шт.
- Кукурудза конс. 250 гр.
- Майонез
- Сіль
Ділюся рецептом приготування:
Нам знадобиться сервірувальне кільце. У мене діаметр кільця радіусом 16 см.
Дрібним кубиком ріжемо крабові палички, викладаємо перший шар та промазуємо майонезом.
Беремо велику тертку та натираємо сир, викладаємо другий шар, також покриваємо майонезом.
Потім очистимо від шкірки огірки (шкірку не викидаємо), натріть їх на великій тертці і викладемо на друшляк, додамо трохи солі і залишимо приблизно на 15 хвилин, щоб стекла зайва рідина.
Далі викладемо наступний шар салату з огірків, змащувати їх майонезом не будемо.
Наступним шаром буде консервована кукурудза та майонез.
Беремо яйця та розділяємо на білки та жовтки. Жовтки тремо на дрібній тертці, а для білків використовуємо велику.
Викладаємо білки, трохи солимо і покриваємо майонезом.
Завершальним шар – це шар жовтків.
Шкірку від огірків згортаємо трубочками та прикрашаємо як показано на малюнку.
Салат вийшов ніжний, свіжий та дуже легкий! Незвичайне поєднання крабових паличок, сиру та свіжого огірочка!