Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом смачного та ніжного салату “Улюбленець публіки”, який готується із простих та недорогих продуктів. Роблю такий салат вже багато років і він завжди на моєму святковому столі.
Ось що нам знадобиться:
Майонез – за смаком.
Картопля відварена – 2 шт.
Шпроти – 300 гр.
Зелена цибуля – 30 гр.
Морква відварена – 2 шт.
Варені яйця – 4 шт.
Сир – 100 гр.
Чіпси – 60 гр.
Покроковий рецепт приготування страви:
- На дно салатниці попередньо змащене майонезом викладаємо рівним шаром дрібно нарізану або натерту на тертці відварену картоплю і змащуємо її майонезом.
- Беремо шпроти, зливаємо з них олію, подрібнюємо вилкою, викладаємо рівним шаром на картоплю і змащуємо майонезом.
- Зелену цибулю дрібно нарізаємо, викладаємо на шпроти і змащуємо майонезом.
- Наступним шаром йде відварена морква натерта на великій тертці, потім подрібнені варені яйця і далі сир натертий на дрібній тертці. Також не забуваємо кожен шар змащувати майонезом.
- Посипаємо готовий салат подрібненими чіпсами, забираємо його в холодильник на пару годин і можна подавати до столу.