Курячий салат Фазан з яєчним омлетом, свіжими огірками та сиром — дуже смачна, ситна і освіжаюча закуска. Він прекрасно підійде як для повсякденної вечері, так і для святкового столу. Сир надає салату вершковий присмак, а омлет — особливий неповторний аромат.
Інгредієнти:
- Куряча грудка — 1 шт.
- Яйця — 2-3 шт.
- Сир — 150 г.
- Свіжий огірок — 1 шт.
- Сметана — 2 ст. л.
- Майонез — за смаком.
- Сіль за смаком.
Як приготувати:
1. Куряча грудка легко замінюється будь-яким м’ясом птиці, будь то філе індички, качки або гуски. Залийте м’ясо невеликою кількістю води і поставимо на вогонь.
2. Після закипання знімемо піну, посолити і зменшивши градус до мінімального. Відваримо курку при слабкому кипінні протягом 30-40 хвилин. Виймемо м’ясо з бульйону (його можна використовувати для приготування іншої страви), дамо волозі стекти і нарізати грудку подрібніше.
3. З яєць потрібно зробити тонкий омлет, тому найзручніше в тарілку розбивати по одній штуці, трохи присаливать, збовтувати віночком до єдинородного стану і виливати масу на сковороду невеликими порціями.
4. Підсмажуємо млинці з двох боків до рум’яного відтінку, після чого закручуємо в рулетики.
5. Кришимо яєчні рулети ножем і відправляємо в тарілку до курячого м’яса. 6. Сир для салату натираємо на терці великими отворами.
7. Огурчик миємо й нарізаємо.
8. Разом з сиром огірки кладемо до курячого м’яса і омлету. Заправляємо салат двома ложками сметани, кладемо сіль і майонез за смаком.
9. Перемішуємо продукти і відразу подаємо до столу.
Салат Фазан з курячої грудки, омлету, огірків і сиру готовий!