26 Грудня, 2024
Салат з крабовими паличками. Три оригінальні рецепти

Салат з крабовими паличками. Три оригінальні рецепти

Салат з крабовими паличками. Три оригінальні рецепти

Приготуйте салат з крабовими паличками, але трохи змініть інгредієнти. Такий новий салат стане до вподоби всім родичам та близьким. Скоріше занотовуйте рецепт.

Рис, яйця та сир.

Складові:

·        Курячі яйця – 4 шт.;

·        Рисова крупа – 100 грамів;

·        Крабові палички – 200 грамів;

·        Сир Російський – 100 грамів;

·        Цибуля червона – половинка;

·        Домашній майонез – 3 столові ложки;

·        Кукурудза – 200 грамів;

·        Спеції – за смаком;

·        Зелень кропу.

Як зробити:

1.     Зваріть рис та яйця.

2.     Яйця натріть на тертці.

3.     Всі інші складові наріжте кубиком.

4.     Зелень наріжте дрібно.

5.     Перемішайте у салатнику всі інгредієнти.

Салат готовий, можна подавати до столу.Капуста, мідії та соєва заправка.

Складові:

·        Свіжий огірок – 1 шт.;

·        Перець солодкий – 1 шт.;

·        Мідії – 100 грамів;

·        Крабові палички – 100 грамів;

·        Часник – 1 зубчик;

·        Пекінська капуста – пару листків;

·        Листя салату – пару листків;

·        Помідори чері – 5 шт.;

·        Соєвий соус – столова ложка;

·        Лимон – половинка;

·        Рідкий мед – чайна ложка;

·        Гірчиця не гостра – чайна ложка;

·        Олія рафінована – 45 мл.;

·        Спеції – за смаком;

Як зробити:

1.     Листя салату та листя пекінської капусти наріжте середніми шматочками.

2.     Огірок, перець та крабові палички наріжте тонкими смужками.

3.     Помідори розріжте навпіл.

4.     Вичавите часник.

5.     Приготуйте соєву заправку. Змішайте всі спеції до однорідності.

6.     Перемішайте всі інгредієнти у салатнику.

Приємного апетиту!Кальмари.

Складові:

·        Свіжий огірок – 2 шт.;

·        Курячі яйця – 4 шт.;

·        Кальмари – 4 шт.;

·        Крабові палички – 200 грамів;

·        Домашній майонез – 3 столові ложки;

·        Горошок – 200 грамів;

·        Варені креветки – 5 шт.;

·        Кухонна сіль;

·        Пір’я цибулі.

Як зробити:

1.     Зваріть яйця та очистите.

2.     Занурте тушки кальмарів у гарячу, підсолену воду на пару хвилин. Після залишіть охолоджуватись.

3.     Кальмари наріжте тонкими смужками.

4.     Всі інші інгредієнти наріжте не великим кубиком.

5.     Цибулю наріжте дрібно.

6.     Змішайте всі інгредієнти у великому салатнику.

7.     Перед подачею прикрасите креветками.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *