Найсмачніший і найпростіший салатик, який тільки можна придумати з цих продуктів, доступних і простих. В результаті виходить дуже апетитний, ніжний, водночас ситний салат.
Нам знадобляться такі інгредієнти:
- Курячі серця — 600 гр.
- Сіль — 1/2 ч. л.
- Лавровий лист — 2 шт.
- Перець горошком — 5 шт.
- Морква — 2 шт.
- Цибуля — 2 шт.
- Зелений горошок — 1/2 банки
- Сіль — 1/3 ч. л.
- Каррі — 1/3 ч. л.
- Хмелі-сунеллі — 1/3 ч. л.
- Зелена цибуля сушена — 1 ст. л.
Покроковий рецепт страви:
Курячі серця обріжемо від жиру, добре промиємо. Опускаємо у киплячу воду, додаємо сіль, лавровий лист, перець горошком. Варимо на повільному вогні з моменту закипання 20-25 хвилин. Не варто перетримувати, інакше курячі серця стануть твердими.
Моркву натремо на великій тертці, цибулю дрібно поріжемо і обсмажимо до напівпрозорості. До цибулі додамо моркву, сушену зелену цибулю, тушкуємо до готовності періодично помішуючи. Остиглі серця розрізаємо на 4 частини.
Збираємо салат. У миску кладемо серця, моркву з цибулею, половину банки зеленого горошку, приправу карі та хмелі-сунелі, сіль за смаком. Заправляти салат нічим не потрібно, достатньо олії в моркві з цибулею. Перемішуємо, і салат готовий.

Зелений горошок можна замінити солоними огірками. Салат швидко готується та швидко з’їдається, дуже ніжний, смачний та ситний. Смачного!