23 Грудня, 2024
Салат з курячої грудки з кукурудзою і морквою по-корейськи

Салат з курячої грудки з кукурудзою і морквою по-корейськи

У цьому салаті, є все що ми так звикли бачити в звичному салаті! Це і курка, і малосольні продукти, і консервовані овочі, а замість звичного майонезу соус на основі натурального йогурту, але все це подається на листі салату!

СКЛАДОВІ:

  • куряча грудка — 300 г
  • кукурудза консервована — 100 г
  • морква по-корейськи — 100 г
  • цибуля зелена — 15 г
  • яйця курячі — 3 шт.
  • огірки мариновані — 150 г
  • йогурт натуральний — 70 мл
  • петрушка — 10 г
  • листя салату (для прикраси) — 30 г

Приготування:

Курячі грудки обсмажуємо на середньому вогні по 7 хвилин з кожного боку

У глибоку тарілку скласти консервовану кукурудзу, моркву по-корейськи, дрібно нарізану зелену цибулю, нарізані соломкою мариновані огірки, йогурт — перемішати.

На тарілку викласти листя салату, зверху викласти салат заправлений йогуртом

Поверх викласти шматочки курки нарізані смужками, варене яйце розрізане на дольки і листочки петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *