Цей салат викличе справжній фурор на святковому столі! Виглядає він дуже ефектно і апетитно, тому відразу ж приверне увагу гостей. Також він вражає своїм дивно ніжним смаком! Салат буквально тане в роті! А ще він виглядає дуже по-зимовому і новорічному, відразу відчуваєш свято. Всі інгредієнти доступні і ідеально поєднуються між собою. Гості будуть в повному в захваті!
Пише Скарбничка рецептів
Які продукти потрібні:
- Оселедець – одна штука;
- Яблуко зелене – одна штука;
- Сік лимона;
- Цибуля – 50 г;
- Яйця – п’ять штук;
- Сирки плавлені – дві штуки;
- Майонез -150 р
Приступаємо до процесу приготування
З цибулі зніміть лушпиння, дрібненько наріжте і покладіть в миску. Влийте в неї сік лимона, перемішайте і нехай маринується.
Оселедець очистіть від кісток і шкірки, щоб залишилося одне філе. Наріжте його шматочками маленького розміру.
Візьміть плоску тарілку і встановіть кільце для сервірування.
Викладіть рибу, а на неї цибулю, яку перед цим добре відіжміть. Змастіть майонезом.
Яблуко очистіть від шкірки, видаліть серединку і натріть за допомогою терки. Викладіть його на цибулю і покрийте майонезом.
Заздалегідь зваріть яйця, зніміть шкаралупу і розділіть на білки і жовтки. Роздавіть останні за допомогою вилки і викладіть наступним шаром. Зробіть сіточку з майонезу.
Заморозьте плавлені сирки, щоб було легше терти. Викласти сир на жовток. Знову зробіть сіточку з майонезу.
Білки натріть і викладіть останніми.
Помістіть салат на пару годин в холодильну камеру, щоб він настоявся. Після прикрасьте і можете подавати!